بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام با بیان اینکه این استان به یک مقصد گردشگری تبدیل شده است، گفت: این استان موفق به کسب رتبه نخست جذب مسافر در کشور شد.
همچنین صنایع دستی ایلام چون گلیم، سفالگری، چاقو( بوگده) زیورآلات سنتی و محصولات چوبی و غیره هر کدام نمایانگر هنر و فرهنگ بومی این منطقه هستند؛ این صنایع نه تنها می توانند به عنوان سوغات گردشگران مورد استفاده قرار گیرند، بلکه می توانند به ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای هنرمندان محلی کمک کنند.
با وجود ظرفیت بالای صنایع دستی، چالش هایی مانند عدم وجود بازارهای مناسب برای فروش و کمبود حمایت های مالی وجود دارد، اما با توجه به افزایش تعداد گردشگران در ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری، فرصت هایی برای توسعه این صنایع فراهم شده است.
فرزاد شریفی؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ایلام با توجه به افزایش چشمگیر ورود گردشگران به استان ایلام در ایام نوروز ( 1404) اظهار داشت: با همکاری و هم افزایی سایر دستگاه های اجرایی، این استان موفق به کسب رتبه نخست جذب مسافر در کشور شد؛ این موفقیت مسئولیت ما را در توسعه زیرساخت های گردشگری استان سنگین تر می کند و امیدواریم در سال جاری اقدامات مؤثری در این زمینه انجام دهیم.
وی با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد تورهای گردشگری که ایلام را مقصد خود انتخاب کردند، افزود: 640 تور از نقاط مختلف کشور به ایلام سفر کردند، که نشان دهنده تبدیل استان از یک گذرگاه به یک مقصد گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با بیان اینکه همچنین در این ایام حدود 265 هزار نفر در مراکز اقامتی رسمی استان اقامت داشتند، تصریح کرد: این رقم بیش از 20 درصد افزایش را نسبت به سال گذشته نشان می دهد و همچنین نزدیک به 12 هزار نفر از موزه های استان ایلام بازدید کردند.
شریفی تصریح کرد: با توجه به مولفه های مهم استان ایلام، از جمله امنیت و جاذبه های طبیعی، ما اولویت را بر توسعه زیرساخت ها قرار داده ایم. امیدواریم با همکاری بخش خصوصی و سایر دستگاه های اجرایی، بتوانیم اقدامات مؤثرتری در این زمینه انجام دهیم.
وی ادامه داد: با توجه به ورود گردشگران در ایام نوروز، پیش بینی می کنیم که تعداد بیشتری از مسافران نوروزی در سال جاری به استان ایلام سفر کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایلام ضمن تقدیر از رسانه ها، اینفلوئنسرها، صدا و سیما و اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر که نقش مؤثری در این موفقیت داشتند، گفت: امیدواریم هم افزایی و همگرایی بین دستگاه های اجرایی استان افزایش یابد تا بتوانیم در حوزه های مختلف زیرساختی اقدامات مؤثری انجام دهیم.
شریفی با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی نیز خوشبختانه 120 غرفه صنایع دستی در نقاط مختلف استان برپا شد، گفت: در این ایام نزدیک به 9 میلیارد و 710 میلیون تومان عایدی برای صنعتگران ما به همراه داشت.
وی با بیان اینکه صنایع دستی هویت و اقتصاد استان ایلام را تشکیل می دهد، گفت: برای توسعه این صنعت نیازمند ایجاد بازارچه های دائمی صنایع دستی در مسیرهای پررفت وآمد هستیم که این امر مستلزم همکاری و حمایت ویژه سایر دستگاه های اجرایی است.
به گزارش تسنیم، حمایت از صنایع دستی ایلام نه تنها به حفظ فرهنگ بومی کمک می کند بلکه می تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در استان منجر شود.
توسعه صنایع دستی در ایلام نیازمند برنامه ریزی دقیق و ایجاد زیرساخت های لازم است. ایجاد بازارچه های دائمی و بهره گیری از ظرفیت گردشگری در این زمینه کمک قابل توجهی می کند، چرا که هنرمندان محلی می توانند محصولات خود را به فروش برسانند و گردشگران نیز از نزدیک با هنرهای دستی آشنا شوند.
انتهای پیام/180/
{{name}}
{{content}}